Bok dada-as
Hi, dada-as
nice to hear that finally someone from Croatia find his route to this board, so I'm not the only one here anymore after Garfield left the building. I hope that other members would not mind if I address some welcome words to dada-as in our language.
Bok prijatelju,
dobrodosao na ovaj forum koji je kao sto i sam vidis namijenjen da pomogne igracima lota i to putem razlicitih strategija, sistema, besplatnih programa,diskusija,itd. Ja sam na ovaj forum nabasao trazeci zapravo sisteme za kladjenje jer je to prvenstveno ono sto me zanima i cime dizem (ili pokusavam) dignut neku lovu,a ovo sa lotom mi dodje kao neka zajebancija,uplatim listic-dva u HL kad je jackpot veci pa sto bude.Istina, do sada nije bilo nista, ali nikad se ne zna, osim toga ima tu jedan tip koji je pogodio sesticu u 6/45 prije godinu dana bas u nasem lotu, tip prati sve zivo i ima smisla za pogadjanje brojeva pa ponekad bacim oko na njegove analize.Sto se tice loto kladjenja,koeficijenti su u nasim kladama premali s obzirom na sansu da se pogodi broj,dva ili tri pa to ni ne igram, drzim se striktno cistog kladjenja.
Sto se tice tvog pitanja, u onom sam postu zapravo igrao sistem od 14 brojeva sa jednim fiksom (32),to oni zovu DN ili Designated number,a da mi sve to stane na 2 listica,filtrirao sam neke
kombinacije po kljucu par-nepar,niski-visoki i to je to.
Inace, najbolje stvari tu mozes naci pod lotto wheels, razlicite sisteme za loto koji se mogu prilagoditi za kladjenje a skini si i WinHunter ako si bas zagrizao za loto kladjenje, program je besplatan i pogadja vise od prosjeka,ali pomalo je kompliciran.
Ako bas zelis analizirat brojeve, onda preporucam LottoStatistics,iako ja bas i nemam strpljenja s tim, vise volim ubacit brojeve iz proslih izvlacenja pa da mi program sam izbaci prognozu jer bas i nemam vremena za nekakve analize, pogotovo kad ovisim o bubnju ne zelim tratit vrijeme na to.
Pozdrav i b.t.w, odnekud mi je tvoj nick poznat,vjerojatno sa nekog kladionicarskog sajta